Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (2024)

Artiklen er senest opdateret d. januar 8, 2024 af Liva

Leder du efter en af de bedste epilatorer på markedet, fordi du ønsker at gøre det nemmere at få fjernet kropshår end ved traditionel barbering, eller fordi du ikke har lyst til at bruge penge på dyre voksbehandlinger? Så er du havnet det helt rette sted, idet vi guider dig i retning af det bedste produkt til netop dette formål.

Vi har nøje udvalgt og testet epilatorer fra markedets populære og anerkendte brands med henblik på at udarbejde denne side med vores ærlige vurderinger af de bedste epilatorer. Du kan bruge siden til at få indblik i egenskaberne ved markedets “bedst i test”-epilatorer for dermed at finde frem til det apparat, som passer bedst til dig.

Alle produkterne i vores epilator bedst i test guide er naturligvis skånsomme og effektive til at fjerne uønsket hårvækst, samtidig med at de sikrer holdbare resultater karakteriseret ved helt glat og blød hud.

Produkter i vores epilator bedst i test guide

  1. Panasonic Epilator ES-EL2A-A503 (Vinder af bedst i test)
  2. Braun Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry
  3. Braun Silk Epil 7 Wet & Dry Epilation & Exfoliation System 7-939e
  4. OBH Nordica Epilator Spa Sensation NU9460NO
  5. Remington Smooth & Silky EP7700
  6. Braun 9 SensoSmart 9-890
  7. Remington Lysepilator IPL6750 i-LIGHT Prestige
  8. Braun Lysepilator Silk Expert IPL BD 5009
  9. Braun Silk-épil 9 Skinspa 9-961v
  10. Braun Silk Epil 5 Wet & Dry Epilator With 3 Extras 5-531

#1 Panasonic Epilator ES-EL2A-A503

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (1)

Køb for 718,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Dobbelte pincetskiver
  2. 90 graders bevægeligt epilatorhoved
  3. Giver blødere hud

Antal pincetter: 60
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 30 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Panasonic Epilator ES-EL2A-A503” er en vandtæt epilator, som effektivt kan fjerne uønskede og genstridige hår på arme samt ben, og som kan anvendes på tør såvel som våd hud. Epilatoren er udstyret med 60 pincetter og dobbelte skiver, hvilket medfører, at de hår som ikke fjernes med første skive, øjeblikkeligt bliver fjernet med anden skive, samtidig med at det sikrer hårfri, glat hud.

Produktets epilatorhoved er 30 % større end gennemsnittet for de øvrige på markedet og kan bevæges 90 grader, hvilket gør det nemt at komme rundt alle steder på kroppen uanset kroppens form. Endvidere medfølger der en rensebørste og en bærepose, således at epilatoren er nem at rense samt praktisk at tage med på rejsen, weekendturen eller lignende.

Vores vurdering

Vi vurderer dette som produkt som værende den bedste epilator på nuværende tidspunkt grundet dens effektive ydeevne og fantastiske features. Det er super nemt at anvende Panasonics ES-EL2A-A503-epilator, og efter at have testet dens evne til epilering forskellige steder på kroppen, må vi sige, at vi er meget imponerede og overraskede over det fremragende system med dobbelte skiver.

Huden efterlades uden knopper eller stubbe, men blød og glat, hvilket er med til at give os et perfekt helhedsindtryk af produktet og gøre epilatoren til vores testvinder.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne epilator, som anses for at være den bedste, såfremt du ønsker at gøre hårfjerningsprocessen nemmere og mere fleksibel, uden at gå på kompromis med resultatet. Panasonics har skabt et produkt med unikke egenskaber, blandt andet grundet dets 90-graders bevægelige epilatorhoved med 60 pincetter samt dets system med dobbelte skiver.

#2 Braun Epilator Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry – For et holdbart flot resultat

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (2)

Køb for 709,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Resultat der holder op til fire uger
  2. Specialudviklet pincetteknologi
  3. Trådløs epilator

Antal pincetter: 40
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 40 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Braun Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry” er en trådløs epilator i et eksklusivt design med hvide og bronze farvenuancer. Braun har udviklet den såkaldte “MicroGrib”-pincetteknologi med 40 pincetter, der gør, at epilatoren formår at fjerne hår, som er op til fire gange kortere, end ved traditionel voksbehandling.

Herudover har epilatoren, der kan anvendes på hele kroppen, et fleksibelt drejehoved samt to forskellige hastighedsindstillinger. Sidstnævnte gør, at epilatoren også kan anvendes på områder med særligt følsom hud. Ydermere er den vandtæt og kan derved både bruges på tør hud, hvis du eksempelvis ønsker hurtig hårfjerning, inden du skal ud af døren, eller våd hud i forbindelse med et længere nydelsesfuldt bad. Uanset om du anvender den på tør eller våd hud, så sikrer den glat, hårfri hud, der holder i helt op til fire uger.

Vores vurdering

Denne epilator fra Braun har fremragende egenskaber; kombinationen af det bevægelige epilatorhoved og Brauns pincetteknologi gør hårfjerningsprocessen utroligt nem og er med til at sikre et flot slu*tresultat.

Samtidig har vores epilator-test tydeliggjort, at produktet ganske rigtigt sikrer smuk, hårfri hud, der holder i op til fire uger, hvilket vi vurderer som værende et meget holdbart resultat sammenlignet med de øvrige på markdet. Derfor er produktet også blandt de bedste i vores test.

Derfor skal du købe produktet

Ved køb af dette produkt får du mulighed for at anvende en god epilator, der sikrer glat hud i helt op til fire uger, og som er udviklet af det anerkendte og førende brand; Braun. Desuden er prisen fornuftig, hvorfor du får meget værdi for pengene.

#3 Braun Silk Epil 7 Wet & Dry Epilator & Exfoliation System 7-939e – Bedste epilator med eksfolieringssystem

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (3)

Køb for 539,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Dobbeltfunktion: Epilering og eksfoliering
  2. Massagefunktion
  3. Smartlight

Antal pincetter: 40
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 40 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Braun Silk Epil 7 Wet & Dry Epilation & Exfoliation System 7-939e” er en epilator fra Brauns populære serie 7, som udover epilering også er egnet til eksfoliering; der medfølger som bonus en eksfoliering børste, der via sine 60.000 børstehår fungerer som et dybdegående rensesystem egnet til ansigtet. Desuden har denne epilator et indbygget lys, et såkaldt smartlight, som gør det endnu nemmere at fjerne hår og rense huden.

Produktet har to hastighedsindstillinger og kan anvendes ledningsfrit i op til 40 minutter. Ydermere er produktet vandtæt og kan derfor anvendes i badet. Herudover har epilatoren et særligt højfrekvent vibrationssystem, der giver en massagefølelse ved anvendelse og dermed gør epileringen til en behageligere proces.

Vores vurdering

Vi er helt vilde med dette epilerings- og eksfoliering produkt fra Braun, der dels formår at fjerne hår effektivt, dels giver nydelsesfuld massage, og dels modvirker urenheder og døde hudceller. Altså en epilator til ansigtet såvel som kroppen, som gør skønhedsrutinerne meget nemmere. Ydermere er vi vilde med, at produktet har indbygget lys. Alt i alt en epilator, der i høj grad fortjener at være blandt de bedste i vores “bedst i test”-oversigt.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er for dig, som er på udkig efter en epilator, der kan fjerne hår fra kroppen på en nem og rar måde, blandt andet grundet dets smartlight og massagefunktion. Hvis du yderligere ønsker at forkæle din hud ekstra eller eksempelvis oplever problemer med urenheder, så er der ingen tvivl om, at du vil blive glad for dette epilerings- og eksfoliering produkt, der er blandt de bedste på markedet.

#4 OBH Nordica Epilator Spa Sensation NU9460NO – Ultimativ, blid epilator med 11 tilbehørsdele

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (4)

Køb for 559,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. “Skin Respect Technology”
  2. Muliggør et hurtigt resultat
  3. 11 tilbehørsdele

Antal pincetter: Ikke angivet
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 40 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

OBH Nordica Epilator Spa Sensation NU9460NO er en epilator med belysning, der sikrer præcision og effektivtet i forbindelse med fjerning af genstridige hår. Produktet er kendt for den såkaldte “Skin Respect Technology”, der sikrer nænsom epilering, minimal hudirritation samt et resultat der holder længere. Du kan bruge epilatoren på både tør og våd hud, idet den er 100 % vandtæt, men hvor sidstnævnte anbefales for at gøre epileringen mere behagelig.

Endvidere er epilatoren egnet til kroppen, men grundet at der medfølger 11 tilbehørsdele, muliggør apparatet også en række andre funktioner, der henvender sig til både krop samt ansigt og har andre formål end blot epilering. Eksempelvis muliggør apparatet at lave en ansigtsbehandling i form af dybdegående ansigtsrens såvel som at apparatet muliggør massage, barbering, trimning og meget andet.

Vores vurdering

OBH Nordica har skabt en nænsom epilator med fremragende features, der gør det muligt at opnå et hurtigt, præcist og holdbart resultat – dette har vi fået bevist via vores test. Desuden finder vi det meget positivt, at epilatoren er udstyret med fremragende belysning, der under den udførte test gjorde det endnu nemmere at fjerne hår ved de ønskede områder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter det komplette skønhedssæt, som indeholder en hårfjerning-epilator, der er blid og kan give holdbare, smukke resultater, så vil vi anbefale dig at købe dette sæt fra OBH Nordica. Epilering med dette apparat er super nemt, praktisk og kræver ikke mange minutter.

#5 Remington Smooth & Silky EP7700 – Silkeblød, hårfri hud via nem og effektiv teknologi

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (5)

Køb for 799,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

  1. 7 forskellige funktioner/tilbehørsdele
  2. Fjerner hår helt ned til rødderne
  3. Nem og effektiv epilering

Antal pincetter: 40
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 40 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ikke angivet

Egenskaber

“Remington Smooth & Silky EP7700” er en 7-i-epilator, som kan give silkeblød hud og fjerne alle kropshår effektivt. Der medfølger syv forskellige slags epilatorhoveder til produktet, hvorved produktet egner sig til mange forskellige områder og behov.

Epilatoren sørger for at fjerne hår fra rødderne helt inde fra de dybe hårsække, hvilket sikrer et langtidsholdbart resultat. Endvidere vejer denne Remington-epilator blot 167 gram, hvilket gør det til et let produkt, der ligger komfortabelt i hånden. Samtidig er det praktisk, at epilatoren er ledningsfri og kan lades op til brug i helt op til 40 minutter.

Vores vurdering

Det er tydeligt, at denne epilator er af høj kvalitet. Vores test har netop vist, at forekomenten af hår fjernes fuldstændigt, samt at epilatoren endda formår at få alle de helt små, fine hår med ud.

Desuden er vi overraskede over, at epilatoren kan efterlade huden så silkeblød. For at opnå den helt ideelle pleje- og spastemning efter brug af epilatoren, anbefaler vi at du plejer huden med en bodylotion af god kvalitet.

Derfor skal du købe produktet

Dette er epilatoren for dig, som vil have mulighed for at fjerne hår nemt og effektivt mange forskellige steder på kroppen ved brug af samme epilator – grundet teknologien og de mange forskellige epilatorhoveder, der medfølger til produktet, egner produktet sig netop til de fleste steder på kroppen, hvor det vil sikre flotte resultater, der holder i flere uger.

#6 Braun Epilator 9 SensoSmart 9-890 – Bedste skånsomme epilator

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (6)

Køb for 940,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Nyeste teknologier; “Silk-épil” og “SensoSmart”
  2. 40 % bredere epilatorhoved
  3. Skånsom epilering

Antal pincetter: Ikke angivet
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 50 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Braun 9 SensoSmart 9-890” er en skånsom epilator, som kan bruges på alle kropsområder, herunder ved følsom og sart hud, såsom under armene. Epilatoren er vandtæt og kan dermed både bruges i badet eller uden for badet.

Epilatorens pincetter er udstyret med den såkaldte Braun “Silk-épil”-teknologi, som sikrer, at selv de mindste, fineste hårstrå fjernes, samt en massageruller, der gør det mere behageligt at bruge produktet. Derudover er produktet kendt for den såkaldte “SensoSmart”-teknologi; en funktion, der indikerer, når man trykker for hårdt med epilatoren mod huden og derfor skal lægge et mindre pres, for at få fjernet alt og dermed opnå de bedste resultater.

Det drejelige epilatorhoved tilpasser sig kroppens form og sikrer dermed et glat resultat, uanset hvor den bruges. Produktets epileringshoved er desuden 40 % bredere, sammenlignet med standardstørrelsen på Brauns epilatorer.

Vores vurdering

Vi er helt vilde med de specialudviklede features ved denne epilator fra Braun, herunder Silk-épil og SensoSmart. Disse teknologier er nemlig med til at sikre det fineste, holdbare resultat i form af glat hud. Herudover ser vi det som et stort plus, at epilatoren er skånsom mod huden, samt at den har en massageruller, der gør epilering mærkbart behageligere. De mange fantastiske funktioner gør, at her er tale om en “bedst i test”-epilator.

Derfor skal du købe produktet

Du vil få masser af glæde af denne epilator, hvis du har brug for en ekstra skånsom epilator, der via sine smarte sensoriske teknologier guider dig til at opnå de bedste hårfjerningsresultater. I øvrigt får du her et produkt fra anerkendte Braun til en rigtig god pris.

#7 Remington Lysepilator IPL6750 i-LIGHT Prestige – Unisex lysepilator med unikke produktegenskaber

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (7)

Køb for 2.539,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Unisex epilator
  2. Permanent epilering
  3. Egnet til krop og ansigt

Antal pincetter: Ikke relevant (anvender lysteknologi)
Egnet til både tør og våd hud: Nej (egnet til tør hud)
Ledningsfri: Nej
Inkl. rensebørste: Ikke nødvendig

Egenskaber

“Remington Lysepilator IPL6750 i-LIGHT Prestige” er en unisex hårfjerningsepilator med unikke lysegenskaber. Den såkaldte “Intense Pulse Light”-teknologi er en specialudviklet funktion ved produktet, som bidrager til permanent hårfjerning, når lys rettes mod hårets dybe sække og rødder. Apparatet kan anvendes på både kroppen og i ansigtet – dog anbefales det kun, at den anvendes i ansigtet på kvinder.

Der medfølger forskelligt tilbehør til epilatoren, herunder tilbehør særligt egnet til ansigtet samt til bikinilinjen, hvilket gør det nemmere at præcisere hårfjerningen i forhold til det pågældende kropsområde. Desuden er det relevant at nævne, at denne Remington lysepilator har et ergonomisk design.

Vores vurdering

Vi vurderer denne lysepilator til at være blandt de bedste på markedet. Udover de fremragende funktioner og det faktum at den kan anvendes på hele kroppen, så har vores test af produktet gjort os aldeles imponerede over produktets evne til at fjerne hår permanent:

Efter blot tre behandlinger kunne vi via vores test konstatere, at det er muligt at opnå permanent hårfjerning, som producenten også promoverer sig på. På baggrund af vores test vil vi faktisk mene, at dette er den bedste epilator til permanent hårfjerning.

Derfor skal du købe produktet

Der er gode grunde til at købe dette produkt, hvis du leder efter en god epilator, der via lysteknologi kan sikre permanent hårfjerning og derved glat hud. Dog er det naturligvis vigtigt at huske på, at der kan forekomme individuelle variationer i henhold til opnåelsen af permanent hårfjerning, hvorfor det præcise antal behandlinger vil kunne variere en smule fra individ til individ.

#8 Braun Lysepilator Silk Expert IPL BD 5009 – Effektiv epilator til permanent hårfjerning

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (8)

Køb for 2.160,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. “SensoAdapt”-funktion
  2. Tre hastighedsfunktioner
  3. Eksfoleringsbørste medfølger

Antal pincetter: Ikke relevant (anvender lysteknologi)
Egnet til både tør og våd hud: Nej (egnet til tør hud)
Ledningsfri: Nej
Inkl. rensebørste: Ikke nødvendig

Egenskaber

“Braun Lysepilator Silk Expert IPL BD 5009” er en epilator egnet til kvinder med tre forskellige hastighedsfunktioner. Epilatoren har 300.000 lysimpulser samt den populære “Intense Pulse Light”, der tilpasser sig den enkeltes hud og muliggør permanent fjerning af hår.

Herudover har epilatoren den såkaldte “SensoAdapt”-teknologi, som er en sensor, der 80 gange i sekundet analyserer huden og automatisk tilpasser energiniveauet til det respektive hudområde. Dette for at sikre, at produktet kan anvendes alle steder på kroppen og samtidig tage højde for hudforskellene de pågældende steder.

Det tager ifølge producenten otte minutter at behandle et ben eller en arm, uden at gå på kompromis med effektivitet, og herudover er det angivet, at der efter 12 måneder siden sidste behandling stadig vil være tydelig hårreduktion på de behandlede områder. Der medfølger desuden en eksfolieringsbørste til apparatet.

Vores vurdering

Denne lysepilator er blandt de dyrere kvalitetsprodukter på markedet, men via vores test har vi fundet belæg for og således kunne konstatere, at produktet også er blandt de bedste; epilatoren giver meget smukke, permanente resultater efter blot tre måneders anvendelse. Grundet epilatorens effektive virkning vil vi bestemt mene, at produktet er pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er for dig, som ønsker permanent hårfjerning, og som gerne vil give lidt ekstra for at få et produkt af bedste kvalitet med mange egenskaber og features. Desuden er produktet særligt egnet til dig, som ønsker hårfjerning forskellige steder på kroppen, grundet dens særlige tilpasningsfunktioner.

#9 Braun Epilator Silk-épil 9 SkinSpa 9-961v – Egnet til epilering, eksfoliering og massage

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (9)

Køb for 892,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Kropsepilering, eksfoliering og massage i ét apparat
  2. Reducerer forekomsten af indgroede hår
  3. 12 forskellige tilbehørsdele

Antal pincetter: 40
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 40 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961v” er et multifunktionelt elektrisk apparat inden for skønhedskategorien, der både egner sig som ladyshaver til kvinder, eller som en glimrende hårtrimmer Selvfølgelig også epilator, eksfolieringssystem og massagesystem. Til disse formål medfølger der en sonisk eksfolieringsbørste, en massagepude samt 12 andre tilbehørsdele velegnede til forskellige funktioner.

Massagesystemet stimulerer huden og bidrager dermed til at gøre huden strammere, så den ser yngre ud. Yderligere har produktet Brauns populære “Silk-épil”-feature, som sikrer hårfjerning helt ned til rødderne samt af meget små hår.

Vores vurdering

Efter at have vurderet denne test-epilator, kan vi konstatere, at Braun har skabt et effektivt skønhedsapparat, som via sine multiple funktioner gør det muligt at skabe en ægte spaoplevelse. Desuden er det vigtigt for os at fremhæve, at produktet er aldeles effektivt, hvad angår hårfjerning og reducering af indgroede hår, hvorved epilatoren kan holde kroppen helt glat.

Derfor skal du købe produktet

Nydelse og velvære er nogle af de keywords, vi vil definere produktet ud fra. Vi anbefaler dig at købe produktet, hvis du ønsker at gå all in, hvad angår at skabe dit eget hjemlige spa-univers med mulighed for både hårfjerning, eksfoliering og massage via samme apparat – apparatet er praktisk, effektivt og multifunktionelt.

#10 Braun Silk Epil 5 Wet & Dry Epilator With 3 Extras 5-531 – God epilator til en fin pris

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (10)

Køb for 499,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

  1. Skånsom epilering
  2. “MicroGrib”-teknologi
  3. Glat hud i flere uger

Antal pincetter: 28
Egnet til både tør og våd hud: Ja
Ledningsfri: Ja, 30 minutters brugstid
Inkl. rensebørste: Ja

Egenskaber

“Braun Silk Epil 5 Wet & Dry Epilator With 3 Extras 5-531” sikrer blød og glat hud uden hår i op til fire uger. Epilatoren har den såkaldte “MicroGrib”-teknologi, som gør, at selv de mindste hårstrå fjernes helt nede fra rødderne. Ved køb af epilatoren følger der tre tilbehørsdele med: en pincet med lys i, en rensehætte og en massagehætte.

Det tager omtrent en time at oplade epilatoren, hvorefter den kan bruges i 30 minutter uden ledning. Apparatet har to forskellige hastighedsindstillinger, som gør det muligt at indstille efter behov – eksempelvis i forholdt til ekstra skånsom epilering ved sarte områder. Ydermere er epilatoren 100 % vandtæt og kan derfor både bruges til epilering indeni eller udenfor badet.

Det anbefales at bruge epileringssystemet, når du er i bad, da det varme vand gør, at du slapper mere af, hvorved processen gøres behageligere med op til 30 %.

Vores vurdering

Denne epilator fra Braun har et smallere epilatorhoved og således også færre pincetter end de fleste andre epilatorer, vi anbefaler her på siden, hvilket gør epileringsprocessen en smule langsommere end for de øvrige anbefalede produkter. Vi har alligevel implementeret denne epilator i vores oversigt over “bedst i test”-produkterne, idet vores test af epilatoren har vist fremragende resultater, samtidig med at prisen er meget fornuftig.

Derfor skal du købe produktet

Er du på udkig efter et hårfjerningsapparat til en god pris, der gør personlig pleje nemmere og sikrer hårfjerning i op til fire uger? Så bør du købe Brauns 5-531 epilator; som vores epilator-test og denne tilhørende epilator-anmeldelse tydeliggør, så er her tale om en relativt billig epilator, der til trods for prisen sikrer fine resultater og mærkbart glattere hud.

Hvad er en epilator?

En epilator er et elektrisk apparat, som bruges til fjerne uønsket hårvækst på kroppen. Epilatorer formår at fjerne kropshår helt fra rødderne ved hjælp af små pincetter, hvilket medfører, at resultatet holder i en længere periode (typisk fire uger) end ved traditionel barbering med en skraber, og dermed er epilatorer også et populært alternativ til traditionel voksbehandling.

Yderligere findes der de såkaldte lysepilatorer, som ikke anvender pincetter, men derimod bruger avanceret lysteknologi til at fjerne hårene. Ved behandling med en lysepilator det rette antal gange kan hårene fjernes permanent, således at det aldrig mere bliver nødvendigt med epilering, barbering eller voks. Desuden er behandling med en lysepilator ikke forbundet med smerte.

Mange af de nyere epilatorer kan andet end blot at sikre f.eks. glatte ben, idet de er udstyret med andre smarte funktioner. Eksempelvis findes der epilatorer med massage- og eksfoleringsfunktioner samt epilatorer særligt egnet til ansigtet. Læs mere om de epilatorer på markedet, der anses for at have de bedste features – ved at læse om hver enkelt “bedst i test”-epilator ovenfor kan du få indblik, hvilke funktioner det enkelte apparat har, samt finde ud af, hvorvidt det eksempelvis også egner sig som epilator til ansigtet.

Hvordan bruges en epilator?

Det er utroligt nemt at bruge en af de bedste epilatorer, hvilket gør epilering aldeles populært indenfor skønhedsbranchen. Det anbefales, at bruge epilatoren på hår, som er et par milimeter lange, idet for lange hår kan være forbundet med smerte, når hårene trækkes ud.

Barber derfor gerne det pågældende område et par dage forinden. I forlængelse heraf anbefales det, at huden eksfolieres, således at døde hudceller er fjernet. Herefter er du klar til epilering, som sker ved at påføre epilatoren på huden og trække den i hårenes retning.

Der kan naturligvis forekomme små variationer, i forhold til hvordan du bør bruge en epilator, alt afhængigt af hvilken epilator som benyttes – derfor; læs mere om det konkrete produkts brugsanvisninger, inden du påbegynder epilering første gang.

Hvordan mindskes ubehag ved epilering?

For nogle kan dét at bruge en epilator være forbundet med en smule smerte, når hårene hives ud via epilatorens pincetter. Derfor anbefales det at bruge epilatoren i badet, i tilfælde af at den er vandtæt. Det varme vand åbner netop porerne, hvilket kan lindre samt mindske eventuel smerte eller ubehag.

Det anbefales desuden at bruge epilatoren regelmæssigt, da dette vil gøre processen hurtigere og mere behagelig samt sikre et mere holdbart resultat.

Derudover anbefaler vi altid, at du anvender en af de bedste epilatorer, da du på den måde kan skåne huden mere, end ved køb af en billig epilator af dårlig kvalitet – vælger du ikke et anbefalelsværdigt produkt, så kan du ikke være sikker på, om du opnår helt glatte ben, arme eller lignende. I forlængelse heraf er det også vigtigt, at du vælger den bedste epilator egnet til dig.

Læs mere om de mange fordelagtige funktioner ved de forskellige produkter her på siden for at finde den epilator, som passer bedst til dine behov. Et godt råd er at bruge en epilator inden man bruger produkter som f.eks. en af de bedste selvbrunere, eller andre behandlinger, som kræver glat hud.

FAQ

🏆 Se vinderen af vores epilator bedst i test

Vi har gennemgået 10 af markedets bedste epilatorer (både almindelige og lysepilatorer), så du kan finde din nye epilator lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste produkter på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle maskiner og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af maskinen.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste epilator, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din spritnye, topmoderne og højest vurderet model.

Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (11)

Liva

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.

Indhold

  • Produkter i vores epilator bedst i test guide
  • #1 Panasonic Epilator ES-EL2A-A503
  • #4 OBH Nordica Epilator Spa Sensation NU9460NO – Ultimativ, blid epilator med 11 tilbehørsdele
  • #6 Braun Epilator 9 SensoSmart 9-890 – Bedste skånsomme epilator
  • #7 Remington Lysepilator IPL6750 i-LIGHT Prestige – Unisex lysepilator med unikke produktegenskaber
  • #8 Braun Lysepilator Silk Expert IPL BD 5009 – Effektiv epilator til permanent hårfjerning
  • #9 Braun Epilator Silk-épil 9 SkinSpa 9-961v – Egnet til epilering, eksfoliering og massage
  • Hvad er en epilator?
  • Hvordan bruges en epilator?
  • Hvordan mindskes ubehag ved epilering?
  • FAQ
Bedste epilator test guide (2024) - Epilatorer til ansigt og krop (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6289

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.